Гусиные шкварки с луком

Рейтинг  
2 комментария

Гусиные шкварки с лукомГусиный жир (вместе с кожицей) 500 г, репчатый лук 3(три) головки, соль по своему вкусу.

С гусиной тушки срезают кожу вместе с подкожным жиром, нарезают на кусочки по 30-35 г, посыпают солью a тaкже перемешивают. Кладут в бездонный толстостенный противень, либо сковороду, либо гусятницу слоем 5-6 см, накрывают крышкой a тaкже жарят на слабом огне вплоть до полуготовности, периодически помешивая. Репчатый лук мелко рубят (или мелко шинкуют), смешивают со шкварками a тaкже продолжают жарить вплоть до готовности, следя, чтобы лук никaк не пригорел. При подаче поливают растопленным гусиным жиром. Подают холодными a тaкже горячими.

2 комментария

StepheJet, 4 февраля 2016 23:22

Additional heat required to maintain the body temperature is obtained by increasing the metabolism.This abnormality occurs in infants born with spina bida. significado de propecia Philadelphia PA Elsevier Saunders chapSome patients may have epigastric discomfort.Correct fluid imbalance. cialis en europa Much of the description is given in graphic practical detail.You may also report side effects to the FDA.During this time the patient may relapse back to the secondary phase.There are two forms of acute pancreatitis mild and severe a.Commonly prescribed nitrates are listed in Appendix B. nsu treatment antibiotic azithromycin Chest wall abnormalitieskyphoscoliosis rib fracture ankylosing spondylitisLaser light not shown is scattered from the complex and is detected.Castration orchiectomy or oophorectomy is an example of sterilization.He denies any family history of thyroid disease or cancer.g. levitra expre delivery .For instance water instead of smothering fire in the balanced way would control and burn fire.One of the first of these was established in Valencia Spain in around cytotec online pharmacy uk mm divided byb.
cut-dle -->